Puhdas ilma on osa työturvallisuutta!

 

hitsaus1
hitsaus2
hitsaus3
hitsaus4
hitsaus5

Hitsauksen kohdepoistot


Hitsauskäryt voidaan kerätä lukuisilla eri vaihtoehdoilla. Vaikuttavat tekijät ovat hitsattavien kappaleiden muoto, työtilat, työpisteiden lukumäärä sekä samanaikaisten käyttäjien lukumäärä.

Järjestelmä koostuu aina imuletkustosta, huuvasta, jolla käryt kerätään, varsinaisesta kanavistosta, puhaltimesta, jolla imu muodostetaan, sekä suodattimesta. Suodattimella suodatetut käryt voidaan palauttaa samaan tilaan, jolloin säästetään kuluissa, kun lämmintä ilmaa ei päästetä hallista ulos.

Tarjoamme järjestelmät myös asennettuina.

Hitsauspoistot

Puhaltimet

Suodatinyksiköt
        

Kuva1
Kuva2
Kuva3
Kuva4

Sairaalan kohdepoistot

Sairaalaan asennettavilla kohdepoistoilla voidaan tehokkaasti imeä anestesiakaasut heräämöstä, leikkaussaleista, teho-osastolta ja muista vastaavista tiloista. Lisäksi sairaaloissa kohdepoistoja käytetään mm. kipsipölylle, lääkeaineiden sekoittamiselle ym. hengitysilmassa haitallisille aineille.

Kohdepoistot koostuvat yleensä nivelvarsista, veto- tai työskentelykaapeista, joilla pölyt ja kaasut kerätään. Kohdepoistot voidaan asentaa pöydälle, seinälle tai kattoon. Yleensä järjestelmä sisältää varsinaisen kohdepoistolaitteiston sekä lisäksi kanaviston ja puhaltimen, jolla käryt tai pölyt imetään.

Ourexin sairaalakohdepoistoja on asennettu mm. hammaslääkäreihin ja eläinlääkäriasemille. Kaasut ja pölyt voidaan joko viedä suoraan ulos tai ne voidaan kerätä erilaisten suodattimien avulla talteen ja täten käyttää uudelleen tai hävittää normaalin jätteen käsittelyn mukana. Tarjoamme järjestelmät myös asennettuina.

Kohdepoistot

Liikuteltavat suodatinyksiköt

Puhaltimet

 

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   

 

© 2017 Ourex  |  WebDesign: Digitoimisto Mekanismi  |  Login